De nieuwigheden voor het Legoland Windsor resort in 2018

Het Legoland Windsor resort gaat in 2018 enkele nieuwigheden aanbieden. Zo zal de miniatuurwereld Miniland nieuwe schaalmodellen krijgen van bezienswaardigheden van over de gehele wereld. Verder zal er een digitaal aquarium geopend worden, dat de naam Lego Reef draagt.

 

Bij het Legoland Windsor resort kijkt men vooruit naar 2018. Men gaat leuke toevoegingen brengen in het park, waar het hele gezin van kan genieten. Als eerste komen er enkele events naar het park zoals: LEGO® STAR WARS™ Days to Brick, Treat Halloween en LEGOLAND at Christmas. Verder zullen er enkele nieuwigheden toegevoegd worden in het park:

 

  • Miniland Explore the World
  • Miniland USA
  • LEGO® Reef!

 

Maar liefst twee miljoen Lego steentjes zullen volgend jaar geplaatst worden in het kader van deze nieuwigheden in het park.

 

 

Miniland Explore the World

Nieuw voor 2018. De bezoekers zullen nieuwe gebouwen kunnen ontdekken in het Miniland gebied. De gebouwen zijn schaalmodellen van bekende bezienswaardigheden uit Rusland, India, Australië en China.

Volgende gebouwen zullen door een team van 55 Legobouwers gecreëerd worden: Basiliuskathedraal (Moskou), Sydney Opera House (Sydney), Verboden stad (China). Aan de modellen zal ongeveer 12.000 uur gewerkt worden.

 

Miniland USA

De jonge bezoekers kunnen ontdekken wat “The American Dream” nu echt is in een miniatuur versie van de USA in Miniland in 2018. Met duizenden steentjes zullen iconische gebouwen opgetrokken worden zoals: de New York skyline, het Empire State gebouw, ze zullen ongeveer vijf meter hoog worden. Verder word Route 666 nagebouwd, waar men Chicago en Arizona kan ontdekken. Wie goed kijkt zal zelfs Area 51 zien en de Cloud brug van Chicago.

 

Lego Reef

Als nieuwe attractie opent het resort het Lego Reef, een digitaal aquarium. Dankzij touchscreen technologie zal men zelf zeedieren kunnen bouwen met legosteentjes. Nadien kan men zijn of haar vis zien zwemmen in het digitale aquarium. Ook de vissen voederen is één van de opties. Verder zal men aan bouwstations zelf onderzeeërs kunnen bouwen, of krabben en zeesterren.

 

Het digitale aquarium opent volgens de planning de deuren op 9 maart 2018.