Fotoalbum: Disneyland Parijs – november 2017

Het kerstseizoen nadert met rasse schreden. Verschillende pretparken spelen hier dan ook handig op in! Themeparkfreak Dimitri was benieuwd naar de kerstsfeer in Disneyland Parijs en plande dan ook snel een tripje naar het Franse park! Hier kon hij genieten van de vele shows en parades die het park aanbiedt tijdens deze tijd van het jaar! Mickey’s Christmas Big Band, A Merry Stitchmas & de Disney’s Christmas Parade is maar een deel van dit aanbod. Ook hebben Mickey en de kerstman hulp nodig om de lichtjes van de grote kerstboom op Town square te ontsteken! Ook de Walt Disney Studio’s vieren dit jaar mee met Sing Me a Merry Christmas & de spectaculaire avondshow Goofy’s Incredible Christmas op de Tower of Terror! Naast al deze seizoensgebonden shows & spektakels viert het Disneyland park nog steeds zijn 25ste verjaardag met de Disney Stars on Parade & Illuminations show om de dag mee af te sluiten! Geniet mee van de foto’s die Dimitri meebracht van zijn dagje Disneyland Paris!