Een blik op de werkzaamheden van het nieuwe hotel van Europa-Park

Het Duitse Europa-Park biedt de bezoekers ondertussen al vijf themahotels aan, Bell Rock, Santa Isabel, El Andaluz, Colosseo en Castillo Alcazar. Daar komt in 2019 een zesde hotel bij. Het nieuwe hotel zal naast het geplande waterpark komen te liggen.

 

Het nieuwe hotel zal Krønasår heten. Het zal net tegenover het geplande waterpark gebouwd worden en moet plaats bieden aan 1.300 gasten. Als we de concept arts bekijken wordt dit nieuw hotel ook een pareltje. Het hotel zal een oppervlakte innemen van maar liefst 460.000 vierkante meter.

Enkele foto’s, die gedeeld werd door parkdirecteur Michael Mack, laten zien hoever de bouw al gevorderd is. Het uiterlijk van het hotelgebouw doet ons meteen denken aan het rijksmuseum uit Amsterdam.

Het hotel wordt vormgegeven als een natuurhistorisch museum. In de foyer van het hotel zullen de gasten een gigantisch skelet kunnen aanschouwen van een reusachtige zeeslang. Europa-Park zou Europa-Park niet zijn mochten ze hier geen verhaal achter zitten. Het skelet zal zijn intrede maken in een fictief verhaal over de zogenaamde “Adventure Club van Europa”. De knaap die centraal zal staan is Ander Svensson, een man uit het gezelschap die het bovengenoemde skelet vond op een legendarisch eiland in Scandinavië.

Krønasår zal in totaal 304 sfeervolle kamers aanbieden aan het grote publiek. Deze zullen voorzien worden van een Scandinavisch ogend interieur. Het hotel biedt naast sfeervolle kamers ook een nieuw restaurant, dat volledig ingericht is in de stijl van een grote woonboot.

 

Bron: Europa-Park

Foto’s: Michael Mack