De Ieper Trail zal door Bellewaerde lopen

Op zondag 18 maart gaat de 4de editie van de Ieper Trail door in Bellewaerde. De organisatie vzw De Zeven voorziet een parcours van 6km, voor en achter de schermen van Bellewaerde, met een klein ommetje naar museum Hooge Craeter. Voor de eerste 500 ingeschrevenen is er zelfs de mogelijkheid om de attractie Dawson Duel te gebruiken tijdens het lopen. Inschrijven kan vanaf zaterdag 23 december om 10u via de website www.bellewaerde.iepertrail.be.

 

Na 3 succesvolle edities van de Ieper Trail verlaat vzw De Zeven het stadscentrum om de tenten op te slaan in Bellewaerde. Het doel van de organisatie blijft hetzelfde: de deelnemers aan het sporten krijgen, ditmaal door hen op een verrassend parcours in een unieke locatie te laten lopen.

 

Voor de lopers wordt een parcours van 6km voorzien, voor en achter de schermen van Bellewaerde, met een klein ommetje naar Museum Hooge Craeter. Voor de eerste 500 ingeschrevenen is er de mogelijkheid om de attractie Dawson Duel te gebruiken tijdens het lopen. Voor de kleinsten is er een KidsTrail, met een parcours van 1.7km dat ook hen een verrassende blik op het pretpark zal bieden.

 

Inschrijven kan sinds zaterdag 23 december om 10u via de website www.bellewaerde.iepertrail.be. Deelname kost €14 voor de individuele deelnemer, groepen vanaf 20 lopers betalen €10. De KidsTrail is gratis, maar ook daarvoor moet ingeschreven worden via de website.