Beertje Paddington heeft zijn intrek genomen in Europa-Park

Het bekende Beertje Paddington kwam deze winter naar Europa-Park. Dit beertje kreeg zijn eigen VR film op de achtbaan Alpenexpress, maar zal binnenkort ook op meerdere andere plekken in het park te ontdekken zijn.

 

Vanaf het winterseizoen 2017 krijgen bezoekers van het grootste themapark van Duitsland de unieke kans om een ​​geheel nieuwe interactieve animatie te ervaren. Paddington, de geliefde beer uit de bekende boeken, staat klaar om gasten te begroeten tijdens een ritje op Alpenexpress. Het is de bedoeling dat de bezoekers hem helpen tijdens zijn jacht naar zijn herkenbare rode hoed! Door hoofdbewegingen te maken, kunnen gasten Paddington’s hoed door windvlagen sturen tijdens een reis door heel Londen! Met behulp van de Samsung Gear VR-bril bevinden bezoekers zich op een rode dubbeldekker bus. 

Voor het eerst kunnen gasten interactief deelnemen aan een MackMedia VR-animatie beleving. Hierbij kunnen de bezoekers de beer assisteren bij de vangst van zijn hoed zonder in botsing te komen met ongemakkelijke obstakels. Zal Paddington binnenkort zijn geliefde hoed weer dragen? Paddington is één van de vier mogelijke VR films bij deze achtbaan. Daarnaast kan je de achtbaan ook op de klassieke VR-loze manier beleven.

 

Nog meer Paddington

Verder kunnen de bezoekers de beer ook ontdekken in het Globe Theater, waar men Paddington-artikelen kan kopen. Ook kreeg het station in het Engelse gebied de naam Paddington Station.

Vanaf het zomerseizoen, dat van start gaat op 24 maart 2018, zal Paddington als nieuwe ster van de ijs show de bezoekers ontvangen. De 30 minuten durende interactieve show in het Griekse themagebied richt zich op meerdere delen van het geliefde kinderboek.

 

Bron en foto’s: Europa-Park