Opnieuw verdwijnt er een attractie uit Heide-Park

De laatste jaren sloot Heide-park al heel wat attracties. Op 2 jaar tijd zijn er maar liefst 5 attracties verdwenen uit het aanbod. Daarboven komt nog eens dat Colossos, de houten achtbaan van het park,  al geruime tijd buiten gebruik is. Gelukkig kwamen er wel diverse attracties bij.

 

In 2016 verdween octopus “Okti” . Ook de boottocht “Märchenfahrt” werd verwijderd voor het nieuwe “Hoe tem ik een draak” themagebied. Dit jaar sloot dan weer de topspin “Aqua Spin” en de flipper “Lady Moon”. En daar blijft het dus niet bij. Ook de kinderdraaimolen “Koggenfahrt” sluit zijn deuren.

Deze attractie opende in 1982 en zal nu plaats maken voor een fenomenale nieuwe attractie. Welke dit zal zijn is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat de attractie vlakbij genaamd ‘Wichtelhausenbahn” een grondige opknapbeurt krijgt.

Bij deze attractie, speciaal voor de allerjongsten, rijdt je doorheen een magische sprookjeswereld. In kleine karretjes die de vorm hebben van verschillende diertjes kunnen twee kindjes een magisch tochtje maken. In 2018 viert deze attractie haar 30ste verjaardag. Ze opende immers in 1978. Welk thema het gaat worden is jammer genoeg ook nog niet bekend gemaakt.

En over die andere grote achtbaan Colossos heeft het park ook nog niets bekend gemaakt. Afwachten dus wat ze daar in Soltau van plan zijn.

 

Bron : parkerlebnis

Foto: Bob Van dyck – Themeparkfreaks.eu