Old 99 Circus Parade in Europa-park ondergaat renovatie

Hoogstwaarschijnlijk  zal de naam Old 99 Circus Parade u weinig zeggen. Nochtans staat deze attractie al sinds 1977 in Europa-park. Deze kind vriendelijke rondrit voert de jongste onder ons voorbij tal van circus scenes.

 

De attractie is een van de oudste in het park. Ze opende in 1977 , twee jaar na de opening van het park zelf. Een treinlocomotief rijdt doorheen verschillende circus tentjes en langs verschillende circus scenes. Een uiterst leuke rit voor kinderen.

Old 99 Circus Parade ligt in het themagebied Frankrijk. Zoals wij al eerder brachten is dit niet de enige vernieuwing in het Franse gebied. Ook achtbaan Eurosat en darkride Universum der Energy krijg een grondige make-over.

Voor Eurosat houdt dit in dat de buitengevel van het gebouw een Franse look krijgt, de rit zelf zal een Jules Verne achtige uitstraling krijgen. Wat er juist gaat gebeuren met Old 99 en Universum der Energy is nog niet gekend.

Spijtig genoeg betekend dit dat er tijdens het winter seizoen in Europa-park zo drie attracties minder te doen zullen zijn.

 

 

Bron : Parkerlebnis

Foto: Bob Van Dyck – themeparkfreaks.eu