Indoor Winterland krijgt achtbaan

In de West-Vlaamse stad Waregem zal er deze winter een heus indoorpretpark gebouwd worden. Het indoorpretpark komt te liggen in het Waregem Expo en zal de naam Indoor Winterland krijgen. Er zullen 21 attracties komen waarvoor bezoekers één vaste toegangsprijs betalen. Op de attractielijst staat ook een achtbaan.

 

Fairs & Events en een aantal foorkramers zijn al maanden bezig met het plannen van Indoor Winterland. Het evenement zal voor het eerst plaatsvinden tussen 22 december en 30 december 2017 in Waregem Expo.
Eén van de 21 attracties is een achtbaan. Dit is de Dragon achtbaan van de Belgische exploitant Torfs. Naast de achtbaan komen er ook de botsauto’s ‘Autoscooter American Dream’ en de Breakdance Hayen. Verder komt er ook nog een schietkraam, een funhouse, een lunapark, verschillende carrousels en kindermolens, aangevuld met een hoop andere attracties en eetkraampjes.
De organisatoren verwachten 20.000 bezoekers over de vloer te krijgen. Er zal animatie voorzien worden met onder andere bezoekjes van Studio 100-sterren. Daarnaast zal Indoor Winterland voorzien worden van een hippe winterbar, Barmoose, waar de mama’s en papa’s een glaasje kunnen nuttigen. ’s Avonds zullen er optredens doorgaan van dj’s zoals Michiel Cnudde, Fré en Bjorn Verhoeven. Barmoose zal ook op 31 december haar deuren openen; één dag langer dan de foor dus. Tijdens die laatste dag zal er een groot oudejaarsfeest plaatsvinden.

Indoor Winterland zal elke dag geopend zijn van 14 uur tot 22 uur. Op 24 december blijft het indoorpretpark dicht. Op kerstdag is het dan weer geopend vanaf 15 uur. De Barmoose zal elke dag om 14 uur openen en zal pas ergens tijdens de vroege uurtjes sluiten. De inkom daar is volledig gratis.

 

Bron: Indoor Winterland