De geest van Hanlloween dwaalt rond in Han!

Er gebeuren vreemde dingen op het Domein deze dagen… Je kunt het bos horen fluisteren terwijl de blaadjes van de bomen in vuur en vlam opgaan in de kleuren van de nazomer. En diep in de Grot dwalen duistere schaduwen door de galerijen…

 

Geen twijfel mogelijk… HANlloween is op komst! Tijdens de hele herfstvakantie, van zaterdag 28 oktober tot zondag 5 november, wordt het Domein in het thema versierd en staan verschillende verrassende animaties jullie te wachten.

 

Hanlloween… een traditie doorheen de tijd

Hanlloween in Han is elk jaar weer één groot magisch feest, een must voor families en kinderen! De Grot en het Wildpark worden versierd met pompoenen, vleermuizen en spinnen en er dwalen vreemde geesten, vampieren en andere afschrikwekkende wezens rond… Een unieke ervaring!

Al meer dan 15 jaar laat het Domein van de Grotten van Han zijn bezoekers griezelen in de magische  sfeer van Halloween. Het Domein is zo één van de pioniers van deze angelsaksische traditie in België!

 

De Hanlloween avondshows, een geweldige Teambuilding!

Op 28, 29 en 31 oktober ’s avonds biedt het Domein een ultiem Halloweenavontuur aan aan zijn bezoekers: een wandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden… Wandel in het maanlicht door het bos van Boine en ontmoet er de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn…

De Hanlloween avondshows zijn, naast een onvergetelijke ervaring voor de bezoekers, ook een geweldige teambuilding voor de personeelsleden van de verschillende diensten, die dankzij dit leuke project allemaal samenwerken. Zo vind je de verantwoordelijke van de Grot terug in de gedaante van een hysterische heks, een technicus als vampier en de operations manager als gids… Een verrijkende ervaring om het toeristische seizoen in vreugde te eindigen!

 

Praktische info:

 

Hanlloweenweek

van 28 oktober tot 5 november 2017

De bezoeken van 10 tot 16 uur worden hoogstwaarschijnlijk overhoop gegooid!

 

Tijdens de hele Halloweenweek is het Domein versierd. Verschillende animaties bezorgen de bezoekers een onvergetelijke dag!

 

De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, overgenomen door geesten, die door de ondergrandse gangen en galerijen paraderen… In het Wildpark wekt een kwaadaardige fluit de geesten die rondhangen in de Tivoli. Ook het restaurant « Le Pavillon » is omgetoverd tot begraafplaats voor levende doden…

 

hanlloween avondshows

op 28, 29 en 31 oktober 2017 17:00 – 17:40 – 18:20 – 19:00 – 19:40

De gelegenheid om je angsten te trotseren tijdens een angstaanjagende en onvergetelijke  avond!

 

Tijdens de Halloweenavonden nodigt het Domein jullie uit voor een wandeling van 2 km doorheen de duisternis van het Wildpark, waar er vreemde dingen plaatsvinden… Wandel in het maanlicht door het bos van Boine en ontmoet er de mysterieuze bewoners (heksen, vampieren, weerwolven), die maar één keer in het jaar tonen waartoe ze in staat zijn…

Wie durft er zijn angsten onder ogen te zien en de krachten van het kwaad te trotseren?

 

NIEUW SCENARIO DIT JAAR! – Opgelet: enkel in het Frans!