Typhoon Twister zal een storm veroorzaken in Six Flags St. Louis in 2018

Six Flags St. Louis kondigde de nieuwe waterattractie Typhoon Twister aan voor 2018. Stormjagers zullen doorheen een draaikolk van bijna 40 meter hoog en in een gesloten glijbaan terechtkomen, voordat ze een 14 meter hoge zero gravity wave wall opgaan.

 

“Six Flags St. Louis stelt vol trots nieuwe ervaringen voor aan haar gasten. We hebben ook elk jaar nieuwe unieke attracties. Ook in 2018 openen we een innovatieve waterattractie, die je nergens anders kan vinden. Bij deze attractie krijg je een combinatie van twee verschillende thrill-ervaringen”, vertelde Park President Pete Carmichael.

 

 

Typhoon Twister krijgt rafts voor vier personen die aan de rit beginnen in een Whirlpool Bowl voordat de bodem verdwijnt en ze in een drop terechtkomen. Er volgt een lancering op een zero-gravity wave wall, waar je bijna gewichtloos bent.

 

Typhoon Twister opent in mei 2018.

 

Bron en foto: Six Flags St. Louis