Halloween in Bobbejaanland met nieuw maze, nieuwe scarezones en nocturnes met dj’s

The Fear is Real in Bobbejaanland tijdens Halloween. Het park pakt dit evenement elk jaar grootser aan. Dit jaar krijgen we 5 spookhuizen, waaronder een nieuw. Nieuwe scarezones, twee shows en voor het eerst vier nocturnes, waarop dj’s van Versuz voor de nodige beats zorgen.

 

 

De Halloweenperiode belooft ook dit jaar weer meer dan de moeite waard te zijn om het plezantste land een bezoekje te brengen, want Bobbejaanland pakt uit met het grootste Halloweenaanbod ooit in het park.

 

Drie Scarezones

 

Childhood Dreams

De grootste nachtmerries uit je kindertijd worden werkelijkheid. Durf je de monsters die vroeger onder je bed zaten onder ogen komen? Weet je wat er écht gebeurde met kinderen die stout waren?

 

 

 

 

 

 

 

Ghost town

Tijdens Halloween verandert Cowboy Stad in Ghost Town. Rare wezens zwerven er door de straten en bedriegen je met de ene truc na de andere. Kijk uit voor halfdode cowboys en de geesten van vermoorde outlaws! Je kunt er mee op de foto, maar euh, op eigen risico.

Tijdens de nocturnes is het extra uitkijken, want vanaf 18u nemen de ‘Evil Spirits of the Past’ toe en willen ze maar één ding … jouw vlees!

 

 

 

 

Plaza De Los Muertos

Hou je van de sfeer van Halloween, maar minder van scary monsters en de duistere kant? Tijdens Halloween wordt Adventure Valley omgetoverd tot een feestelijk en uniek plein. Waan je hier plots in Mexico tijdens de Dia De Los Muertos: reuzenskeletten, bloemen, muziek … zelfs La Calavera Catrina ontbreekt niet en komt soms een bezoekje brengen met haar wervelende dansshow ‘Cabalgata de Las Calaveras’! Kortom, een kleurrijke en muzikale plek waar jong en oud kunnen samenkomen om te genieten van het leven en zo de doden eren!

Tijdens de nocturnes kan je vanaf 18u mee feesten tijdens Party of the Dead powered by Versuz. Een heel unieke danservaring gegarandeerd!

 

 

Vijf Spookhuizen

Sonar – nieuw 2017

Het jaar 2273. Constante zure regen en radioactieve straling hebben een ravage aangericht op aarde. De bevolking op aarde is uitgestorven of veranderd in vleesetende mutanten. De enkele mensen die het hebben overleefd maken deel uit van één van de clans die een onderlinge strijd uitvechten om leefbaar territorium. Een onderzeeër in het diepe water is de enige uitweg naar een leefbare wereld. Lukt het jouw clan om te ontsnappen aan de mutanten en het toxische water?

 

 

 

 

The Doll Factory

In The Doll Factory draait alles rond perfectie. Een nieuw stel benen? Een nieuw paar handen? Geen enkel probleem! Alles kan in The Doll Factory, zolang je er maar genoeg voor betaalt.

Klein detail: ze moeten door het akelige medische team eerst nog even van iemand anders zijn lijf gerukt worden … dat van jou!

 

 

 

 

Bazaar Bizar

Vergeet de grappige, vrolijke clowns die je aan het lachen willen brengen. De clowns in Bazaar Bizarre willen maar één ding… jou doen gillen van pure angst! Daarvoor zijn alle middelen goed. Licht uit, blacklight aan en krijsen maar.

 

 

 

 

 

 

Nightmare Motel – 5€

 

Als nietsvermoedende toerist kom je terecht in het Nightmare Motel. Na het inchecken ontdek je dat je een allesbehalve rustige nacht tegemoet gaat. Je krijgt een sleutelbos mee maar raakt nergens meer buiten, alle deuren blijken gesloten te zijn. Blijf je voor eeuwig in het Nightmare Motel of ontsnap je tijdig aan de kwade hotelgeesten?

Nightmare Motel is een unieke escape room waarin je tot acht minuten vast kan zitten.

 

 

 

The Bug Escape

In dit doolhof zitten we met een insectenplaag! Kan jij ontsnappen aan deze kriebelende beestjes door de verschillende raadsels op te lossen? Kriebels gegarandeerd voor klein én groot!

 

 

 

 

 

 

 

Twee shows

Cabalgata de Las Cavaleras

Wervelende en kleurrijke dansshow in het thema van Dia de Los Muertos in Mexico. Een muzikale voorstelling voor jong en oud!

 

 

 

 

 

 

 

 

Fear Theater

Na het overdonderend succes van vorig jaar is Aaron Crow terug met een aangepaste show!

Bij deze show draait alles rond angst en het overwinnen van angsten. Een adembenemende combinatie van magie, levensgevaarlijke stunts en duizelingwekkende illusies.

De wereldbekende illusionist Aaron Crow won meerdere internationale prijzen en schopte het zelfs tot de halve finale van ‘Britain’s got talent’.

 

 

 

Vier nocturnes

Naast het bestaande programma voorzien we tijdens onze vier nocturnes nog meer halloweenplezier: overwin je kinderangsten in de nieuwe scarezone Childhood Fears, vrees voor je leven wanneer de ‘Evil Spirits of The Past’ toenemen in Ghost Town, feest mee tijdens Party of the Dead powered by Versuz op Plaza de Los Muertos en sluit je bezoek af met fantastisch vuurwerk!

 

Zaterdag 28/10 – Zondag 29/10 – Dinsdag 31/10 – Zaterdag 4/11

Park open tot 21u

 

De dj’s:

  • 28 oktober 2017 – Dave Lambert
  • 29 oktober 2017 – Peter Luts
  • 31 oktober 2017 – Thierry Von Der Warth
  • 4 november 2017 – Laurent Wéry

 

Extra programma van nocturnes:

Evil Spirits of The Past vanaf 18u (Ghost Town)

Party of The Dead vanaf 18u (Plaza de Los Muertos)

Childhood Fears vanaf 18u (Kinderland)

Vuurwerk om 20u45 (achteraan in het park)

 

Halloween wordt dit jaar gehouden op 14 en 15 oktober, 19 tot 22 oktober, 28 tot 31 oktober en van 1 november tot 5 november. De nocturnes vinden plaats op zaterdag 28/10, zondag 29/10, dinsdag 31/10 en zaterdag 4/11.