Tot en met november gratis naar de Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren is van start gegaan met een waanzinnige actie. Bezoekers die een gezinsabonnement nemen op het pretpark voor seizoen 2018 krijgen dit seizoen al gratis toegang. Seizoen 2017 loopt nog tot en met zondag 26 november. Dit betekend dat abonnementhouders nu al mogen genieten van grote evenementen waaronder Thomas de Stoomlocomotief, Halloween, De Gouden Kaasgaaf en het Mega Sint Spektakel.

 

Gratis toegang

Het gezinsabonnement geldt voor het hele gezin, ongeacht het aantal kinderen. Het abonnement geeft een heel seizoen toegang tot het Apeldoornse pretpark. Daarnaast krijg je vele extra’s. Waaronder gratis toegang of korting op de toegang bij diverse dieren & pretparken.

 

Nieuw

Dit jaar kiest de Julianatoren er voor om in plaats van 4 opa’s en oma’s, 2 grootouders en 2 volwassen personen naar keuze gratis op het abonnement erbij te plaatsen. Zo kan bijvoorbeeld de au pair, de oppas, de buurvrouw of een hele lieve oom en tante mee naar de Julianatoren.

 

Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.