700 miljoen bezoekers voor Tokyo Disneyland

Onlangs mocht het Tokyo Disney Resort haar 700 miljoenste bezoeker begroeten. Er werd een speciale ceremonie gehouden bij de ingang van het park. Tokyo Disney Resort bestaat ondertussen reeds 34 jaar.

 

Al meer dan 700 miljoen bezoekers bezochten het Tokyo Disney Resort. Het park opende 34 jaar geleden. Op 31 juli 2017 vierde het park het het bezoek van de 700 miljoenste bezoeker met een heuse ceremonie. Sae Tanaka en haar gezin werden feestelijk verwelkomd in het park en kregen een speciaal certificaat. Verder kregen ze nog een ticket om beide park van het  resort te bezoeken en een uitnodiging voor de opening van de nieuwe Beauty And The Beast attractie. De opening hiervan staat gepland voor 2020.

 

Het Tokyo Disney Resort bestaat uit twee parken Tokyo Disneyland en het alom geprezen Tokyo DisneySea.  Begin mei begonnen de eerste werken in Tokyo Disneyland voor een uitbreiding die over meerdere jaren zal verspreid zijn. Dit zou de grootste investering worden voor het park sinds de opening van Tokyo DisneySea in 2001. Wanneer de werken afgerond zullen zijn in 2020, zal het Fantasyland gebied van het park een zone hebben die volledig geïnspireerd wordt op de film “Belle en het Beest”. In de zone zullen de bezoekers rondlopen in het dorp waar Belle woont en zal er een nieuwe darkride omtrent deze film te ontdekken zijn, net zoals een live theater en een sfeervol restaurant.

Ook komt er een zone geïnspireerd op de animatiefilm Big Hero 6. Deze zal in de Tomorrowland sectie van het park te vinden zijn. De bezoekers zullen ook een wandeling kunnen maken doorheen een walktrough die de naam “Minnie’s design studio” draagt. Deze zal in Toontown komen te liggen, verder zal men hier natuurlijk ook de bekende disney muis kunnen ontmoeten.

 

Een voorsmaakje van de uitbreidingen kan je ontdekken in een filmpje van het park.

 

 

Bron en foto: Disney