The horror zone: Gruwelijk Horror event in Best!

Vanaf vrijdag 3 november tot en met zaterdag 18 november valt de duisternis over het Historiapark in Best. Elke vrijdag- en zaterdagavond van 19 uur ’s avonds tot 23 uur neemt de zwarte dood Best in haar ferme grip. In de huiveringwekkende scare zones en haunted houses vol dood en verderf word je aan je haren meegesleurd, terug naar de duistere geschiedenis van de middeleeuwen.

 

Haunted Houses
De avond valt, arme sloebers nemen de straten over. Smekend om genade of simpelweg een kleine aalmoes voor een stervende ziel. Geen enkele plek is veilig in de scare zones en Haunted Houses van The Horror Zone. Ben jij bestand om de zwarte dood in de ogen te kijken? Maar wees gewaarschuwd, voor je het weet, eindig je in het pesthuis.

 

Wat val er te beleven?

Zacherius Radius, Alchemisch Lab:

Van Professor Radius is al weken niets meer vernomen. Het gerucht gaat dat hij een ondergronds lab beheert waar hij tot diep in de nacht experimenten uitvoert op overleden dorpsbewoners. Durf jij het lab te betreden en achter het grote geheim van Professor Radius te komen?

 

Pesthuys, De Swarte Raef:

Armoede heerst, ratten kruipen door de straten en de Zwarte Dood eist vele levens op. Voorkom dat jij ook slachtoffer wordt van de Pest of andere vervelende kwaaltjes en laat je behandelen door Pestmeester Reymbertus van den Sonsche Heyde in zijn Pesthuys, “De Swarte Raef”.

 

Lambreghts Lot:

Er is maar één straf erger dan de doodstraf, “Ballingschap”. Eenmaal verbannen buiten de veilige stadsmuren ben je op jezelf aangewezen, ver van je familie en vrezend voor het gevaar wat op de loer ligt.

Toen “Listige Lambreght” veroordeeld werd voor het vermoorden van meerdere stadsbewoners, kreeg hij het vonnis Ballingschap. In plaats van het vluchten voor de gekken die buiten de stadsmuren rondlopen, sloot hij een pact met ze. Durf jij het terrein van deze psychopaten te betreden en je aan te sluiten bij hun pact?

 

Hekschen:

Elk jaar rond deze tijd verdwijnen er dorpsbewoners en lijken mensen anders te doen dan anders… Het gerucht gaat dat het de schuld is van “De Witte Heks” die in de bossen rond het dorp woont. Vele onschuldige dorpelingen zijn al op de brandstapel geëindigd maar de heks is nog steeds onder ons. Weet jij uit haar greep te ontsnappen?

 

Aftermovie van 2016

 

 

Locatie
In november neemt The Horror Zone het terrein van het Spelebos op Park Historia in Best over. Het normaal zo vredig en groene terrein tussen Best en Son wordt vanaf 3 november 2017 ondergedompeld in de dood en verderf die de middeleeuwen heeft gekend. Met twee Haunted Houses, twee Scare Zones en een hoop entertainment zal The Horror Zone dit jaar grootser en gruwelijker zijn dan ooit tevoren.

Ook vind je op het terrein een bar waar je even op adem kunt komen met een lekker drankje en een foodtruck voor onze hongerige slachtoffers.

 

Tickets
Tickets voor The Horror Zone kosten 17,- Euro aan de kassa. Op vertoon van tickets van een ander Halloween evenement uit 2017 krijgt u 4,- Euro korting op de kassa prijs! De tickets kosten 15,- Euro in de online Ticketshop.

Het VIP-arrangement geeft de bezoeker gruwelijke extra’s die de horror-beleving compleet maken, zoals toegang tot speciale VIP wachtrijen, toegang tot alle haunted houses en scare zones, een gratis drankje en een handige keycord waar het kaartje aan bevestigd is. Het VIP-ticket kost aan de kassa 27,- Euro en online 25,- Euro.

Het Alone ticket biedt de echte durfallen de kans om helemaal alleen door de haunted houses en scare zones te gaan. Dit ticket kost aan de kassa 40,- Euro en online 38,-.

Met de codes die je terugvindt onder de berichten op onze Facebookpagina krijgt u 2,- Euro korting op reguliere online tickets.

Ook zijn we terug te vinden op Vakantieveilingen.nl, SocialDeal.nl en actievandedag.nl, dus houd deze websites in de gaten!

 

Volg The Horror Zone

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom The Horror Zone via de officiële Horror Zone website en de Horror Zone social media.

 

The Horror Zone online

www.horror-zone.nl

www.facebook.com/horrorzonenl