Soft opening voor DC Rivals HyperCoaster in Warner Bros Movie World

Afgelopen weekend konden de eerste gelukkigen een ritje maken in de gloednieuw achtbaan van Warner Bros Movie World in Australië. DC Rivals HyperCoaster werd op zaterdag voor het eerst geopend tijdens een zogeheten soft opening.

 

In het Australische park Warner Bros Movie World werd op zaterdag de achtbaan DC Rivals HyperCoaster voor het eerst geopend voor de bezoekers tijdens een soft opening. Deze achtbaan is meteen de grootste en duurste achtbaan die het park al bouwde, maar vooral ook de opvallendste, dankzij zijn knalroze kleur.

 

 

Voor de bouw werd beroep gedaan op de Duitse fabrikant Mack Rides. Het is de hoogste achtbaan die het bedrijf ooit gebouwd heeft en belooft alvast een spannende rit weg te geven. De knalroze achtbaan heeft een hoogte van 61,6 meter en behaald een snelheid van 115 km/u. Daarnaast is het met zijn lengte van 1399,9 meter met voorsprong de langste achtbaan van Oceanië. De hypercoaster bevat een non-inverting loop van 40 meter hoog, een element dat lijkt op een looping, maar waarbij de bezoekers niet overkop gaan.

 

 

Bronen foto’s:  Parkz