Six Flags Magic Mountain vanaf 2018 heel het jaar geopend

De Amerikaanse pretparkgroep Six Flags Entertainment kondigde aan dat ze meer wil gaan inzetten op de toeristische markt. Daarom zal het vlaggenschip van de groep, Six Flags Magic Mountain, vanaf januari 2018 het hele jaar rond geopend blijven. 

 

Six Flags Magic Mountain, gelegen in het hart van de Amerikaanse, toeristische trekpleister California, kondigde aan dat het park vanaf januari 2018 het hele jaar door te bezoeken zal zijn. “Met de beste collectie aan attracties ter wereld en het Six Flags-merk dat jaarlijks enkel maar groter wordt, is dit het perfecte moment om een van onze vlaggenschepen naar een jaarrond park te transformeren” vertelt CEO van de Six Flags Entertainment Corporation, Jim Reid-Anderson. “Zo kunnen we maximaal inzetten op de toeristische industrie. “

Het park, gelegen in Valencia, opende de deuren in 1971 als Magic Mountain. In 1979 werd het overgenomen door Six Flags. In 2005 breidde men het park uit tot een resort, met de komst van het waterpark Hurricane Harbor. Het resort krijgt ongeveer 47 miljoen bezoekers per jaar.

Het attractiepark en waterpark hadden aparte openingsschema’s, waarbij het attractiepark Magic Mountain in het weekend al het hele jaar rond geopend werd. Het opende ook in elke schoolvakantie. Vanaf januari zal het park geen sluitingsdagen meer kennen.

Six Flags Magic Mountain biedt maar liefst 19 achtbanen en heel wat andere indrukwekkende attracties aan. Daarom wordt het ook de Thrill Capital of the world genoemd.

 

 

Bron en foto:  Six Flags Magic Mountain