[:nl]Waterworld Concord opent grootste nieuwigheid in tien jaar[:]

[:nl]Waterworld Concord, een park dat eerder dit jaar opnieuw in de Six Flags groep-kwam, zal volgend jaar de grootste nieuwe attractie in tien jaar openen. Het wordt een moderne waterspeelplaats met heel wat interactieve elementen.

 

 

Met de overname van Waterworld Concord haalde de Six Flags-groep een oude bekende terug. Het park was al onderdeel geweest van de groep, maar werd later verkocht. Volgend jaar mag het park al meteen een nieuwe attractie openen met Splashwater Island, een grote, moderne, interactieve waterspeelplaats. Dit wordt de grootste attractie die het park de laatste tien jaren geopend heeft.

Splashwater Island wordt een speelplaats met meerdere niveaus vol waterspeeltuigen. Deze heeft een oppervlakte van 2.5 km2. Je kunt er ladders beklimmen en van glijbanen glijden. Er komen watervallen en een supergrote emmer zal voor een grote splash zorgen wanneer hij omkantelt.

 

Bron en foto: Waterworld Concord[:]