Six Flags Magic Mountain opent hoogste frisbee- attractie ter wereld

 

Six Flags Magic Mountain onthulde de plannen om met CraZanity de hoogste frisbee-attractie ter wereld te openen. Deze recordbrekende attractie wordt 51 meter hoog en de pendel beweegt aan een topsnelheid van 120 km/u.

 

Six Flags Magic Mountain, gelegen in Los Angeles, zal volgend jaar de hoogste Frisbee-attractie ter wereld open met CraZanity, die maar liefst 51 meter hoog wordt. Bij deze frisbee neem je plaats op een grote pendel, die heen en weer zwiert aan een snelheid van 120 km/u.

 

 

CraZanity komt in het Boardwalk-gebied van het park. Deze zone zal nieuw zijn in het park en bevat restaurants, winkels en andere attracties, die een renovatie ondergaan om in het gebied te passen.

 

Bron en foto’s:  Six Flags Magic Mountain