Nieuwe achtbaan voor Six Flags Mexico in 2018

Het Mexicaanse Six Flags park, Six Flags Mexico, opent volgend jaar een nieuwe achtbaan met Wonder Woman Coaster. Deze achtbaan wordt geleverd door S&S – Sansei Technologies. De opening staat gepland voor de lente.

 

Met Wonder Woman Coaster opent Six Flags Mexico haar negende achtbaan. Deze achtbaan wordt er eentje van S&S. Bij deze Free Fly Coaster ga je meermaals overkop. Na een optakeling van 40 meter op de verticale lifthill, zal deze ‘free fly’-achtbaan de berijders minstens 6 maal ondersteboven laten gaan tijdens hun gewichtloze rit. Thrillseekers zullen sensationele minuten beleven wanneer ze duiken en draaien. Ze gaan van niveau naar niveau via onverwachte drops. De zitjes zijn zo ontworpen dat de berijders de track niet zien, niet boven of onder hen, wat zorgt voor enkele verrassingseffecten. Ze zijn enkel omgeven door de lucht, de grond onder hen en het meer dat vlakbij ligt.

 

 

Bron en foto: Six Flags Mexico