La Ronde opent nieuwe zone met drie nieuwe attracties

La Ronde opent in 2018 een nieuwe themazone volledig gericht op de hele familie. Carnival en Folie zal een volledig gethematiseerde zone worden met drie nieuwe attracties. Plezier voor jong en oud verzekerd.

 

La Ronde is gelegen in Quebec en is onderdeel van de Six Flags-groep. Dit park zal volgend jaar een totaal nieuwe themazone openen met Carnaval en Folie. Deze zone belooft plezier voor jong en oud. De inspiratie voor de zone wordt gehaald bij ouderwetse kermissen en jaarmarkten. Felle kleuren, feestelijke muziek en poppende popcorn. De zone zal een extravagante aankleding krijgen en drie familievriendelijke attracties.

 

 

In de zone kan men de nieuwe attractie Torsade ontdekken, een klassieke tilt a whirl. Petite Roue wordt een klein reuzenrad, dat een mooi overzicht biedt over de zone. Thrillseekers kunnen dan weer plaatsnemen in Tourbillon, een Freestyle attractie van Chance Rides.

De nieuwe zone opent bij de aanvatting van het nieuwe seizoen in 2018.

 

Bron en foto’s: La Ronde