Heide Park breidt het seizoen uit

Voor de eerste keer in haar geschiedenis breidt het Heidepark Resort het huidige seizoen uit met vijf dagen tot en met 5 november 2017.

 

Het Heidepark Resort breidt het plezier uit en blijft open tot en met 5 november 2017. Noord-Duitslands grootste recreatiepark biedt haar gasten de gelegenheid om buitengewone avonturen te ervaren op vijf extra dagen van 10 tot 18 uur (attracties tot 17 uur). Dit betekent dat gezinnen met kinderen extra lang kunnen genieten van de nieuwe Ghostbusters 5D-attractie en moedigen vanaf tien jaar een extra ritje op de Wing Coaster Flug Der Daemonen.

Het Abenteuerhotel, dat zich direct in het park bevindt, is geopend en biedt het gebruikelijke programma inclusief overnachting in een unieke themakamer, een extra uur parktijd en een buffetdiner. Het vakantiepark gaat zoals gepland in winterpauze vanaf 31 oktober.

Daarnaast kunnen gasten gebruikmaken van de verminderde ticketprijzen voor de verlening. Voor boekingen tot 26 september kost een ticket op datum 29 euro in plaats van 33 euro. Jaarkaarthouders kunnen nu maximaal 10 vrienden voor de prijs van 20 euro per persoon meebrengen.

Wie in het Abenteuerhotel wil verblijven, kan dit vanaf 23.25 euro per persoon, inclusief ontbijt. Alle verdere informatie, aanbiedingen en prijzen voor de seizoensuitbreiding zijn te vinden op www.heide-park.de.