Hansa-Park opent in 2018 een nieuwe attractie

Hansa-Park opent bijna elk jaar wel iets nieuws, ook in 2018 zal dit het geval zijn. Het park opent dan een interactieve draaimolen. Deze zal gebouwd worden op de plek waar ooit de semi-achtbaan El Paso Express stond.

 

Hansa-Park sloot in 2016 de semi-achtbaan El Paso Express, op de locatie van deze klassieker zal vanaf volgend jaar een nieuwe attractie verschijnen. Barcos del Mar zal een interactieve draaimolen worden.

 

Eenzelfde attractie in Dennlys Parc:

 

Hansa-Park zal met Barcos del Mar een zogenaamde Apollo Sidecar attractie van Technical Park openen. Dit type attractie opende de laatste jaren al in Tripsdrill met Heisser Ofen, in Dennlys Parc met Le Motorider en Hobelflug in Potts Park.

 

Het exemplaar van Hansa-Park zal geen typische motor met sidecar krijgen, maar zeilbootjes, waarin twee personen kunnen plaatsnemen. De persoon die achter het stuur kruipt kan zelf beslissen wanneer het bootje omhoog of omlaag gaat doormiddel van een hendel.

 

Bron en foto: Hansa-Park