Disneyland Paris presenteert Disney FanDaze

Disneyland Paris lanceert een nieuw merk, speciaal gemaakt door en voor Disney fans over de hele wereld: Disney FanDaze. Een reeks van unieke belevingen voor degenen die Disney beter kennen en meer liefhebben dan ieder ander!

 

Er is geen twijfel mogelijk: Disney fans zijn de meest toegewijde, passievolle en enthousiaste fans ter wereld. Sinds de opening van Disneyland is het aantal fans van Disney Parken en Disney Figuren enorm gegroeid. Iedere dag worden er evenementen, festivals en andere feesten gehouden door en voor Disney fans over de hele wereld!

Sinds Disneyland Paris 25 jaar geleden haar deuren opende, kwamen Disney fans uit heel de wereld om verjaardagen, seizoenen en andere speciale evenementen in het Europese resort te vieren. Duizenden fans komen ieder jaar om hun favoriete herinneringen opnieuw te beleven, Disney Figuren te ontmoeten en zich onder te dompelen in de verhalen die hen altijd hebben verheugd en geïnspireerd.

Nu is het tijd om speciaal voor deze Disney fans unieke entertainment belevingen te lanceren. Dus als je ervan droomt om meer tijd door te brengen met je favoriete Disney Figuren en je fan bent van heerlijke dagen en betoverende nachten, dan is Disney FanDaze iets voor jou! Disney FanDaze events beloven FAN-tastisch veel magie en plezier.

 

Blijf op de hoogte van Disney FanDaze via het Twitter account #DisneyFanDaze.