Dollywood sluit waterattractie River Battle

Dollywood kondigde aan de waterattractie River Battle te sluiten. Dit deed het park op haar Facebookpagina. Deze interactieve Splash Battle sluit op 4 september, net na het zomerseizoen.

 

Dollywood liet op Facebook weten afscheid te gaan nemen van een van haar waterattracties. River Battle, een interactieve Splash Battle, sluit op 4 september 2017. Deze attractie opende in 2008 en stond dus net geen tien jaar in het park. River Splash werd gebouwd door Mack Rides.

 

 

Het park kondigde de sluiting aan als noodzaak voor de toekomst: “We willen meerdere nieuwe en unieke ideeën verwezenlijken die telkens innovatief zijn, om er voor te zorgen dat gezinnen nieuwe tradities en speciale momenten kunnen beleven.”

De attractie staat in het Wilderness Pass-themagebied van het park. Deze zorgde ervoor dat het park volledig rond werd. Er gingen al geruime tijd geruchten dat dit gebied ging gebruikt worden voor toekomstige uitbreidingen, wat nu blijkt te kloppen. Wat er in de plaats zal komen maakt het park later dit jaar bekend.

 

Bron en foto: Dollywood