Euro Attractions Show 2017: gratis attracties in Berlijn ontdekken

Van 24 tot en met 28 september 2017 is Berlijn hét centrum van de Europese leisure industrie want dan vindt daar de Euro Attractions Show (EAS) plaats. Vooraf en na de beurs kunnen bezoekers van de EAS gebruik maken van het Free Badge Project en diverse attracties in Berlijn gratis bezoeken. Het educatie-programma telt meer dan 20 seminars over onderwerpen als veiligheid, marketing en communicatie, omzetverhoging, het organiseren van evenementen, enzovoorts. De interesse hiervoor is enorm en voor enkele sessies is al uitgeweken naar een grotere ruimte.

 

Met het EAS 2017 Free Badge Project hebben de bezoekers van de EAS de mogelijkheid om gratis een achttal attracties van Berlijnse IAAPA-leden te bezoeken. Dit kan vooraf (23-25 september) en achteraf (29 september-1 oktober). Is men nog niet in het bezit van een badge dan kan de eerste dagen de bevestiging van de IAAPA getoond worden. De attracties die hun deuren openen zijn: Little Big City, Berlin Dungeon, Madame Tussauds Berlin, Aquadom & Sealife Berlin, Legoland Discovery Center, Karls Erlebnis Dorf Elstal, Filmpark Babelsberg en Tropical Islands.

Het evenement biedt, naast een 11.500 m2 grote beursvloer, het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van de EAS. Zo’n 100 sprekers uit de verschillende takken van de leisure- en attractiewereld zullen dan hun kennis delen met hun toehoorders. Voor veel sessies hoeft men zich niet vooraf te registreren, maar voor de sessies waarvoor dit wel nodig is zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Voor het Leadership Breakfast op 27 september zijn bijvoorbeeld nog maar enkele plaatsen beschikbaar. Tijdens dit evenement zal de uit Duitsland afkomstige Christoph Kiessling spreken over zijn leven en ervaring in het leiden van enkele wereldklasse attracties. Sinds 1994 heeft Kiessling managementposities vervuld bij Loro Parque Zoo op de Canarische eilanden en bouwde hij in 2005 Siam Park waterpark in Tenerife. Hedentendage is hij ook de general manager van Siam Park. Kiessling zal zijn kennis, ervaring en visie over zijn onderneming en de branche delen tijdens zijn keynote bij het traditionele EAS Leadership Breakfast, dat zal plaatsvinden in het EAS Theater van het Berlin Messe Exhibition Center. Ook voor de FEC/Indoor Playground Day en het IAAPA Safety Institute is nog beperkt plaats. Registratie is nog mogelijk via de site.

 

Ook het complete seminarprogramma en de indeling van de beursvloer zijn te vinden op www.IAAPA.org/EAS

 

Over Euro Attractions Show (EAS)

Euro Attractions Show (EAS) is de grootste vakbeurs en conferentie in Europa voor de leisure-, attractie- en entertainmentindustrie. EAS 2017 vindt plaats in het Berlin Messe Exhibition Center in Berlijn op 24-28 september. Op de beursvloer van meer dan 11.500 m2 presenteren zo’n 500 bedrijven van over de hele wereld hun nieuwste produkten en diensten. EAS 2017 biedt de meer dan 11.000 professionals daarnaast het meest uitgebreide seminarprogramma in de geschiedenis van het evenement: 20 seminars, inclusief vijf tracks en twee IAAPA Institutes. Gedurende de vier dagen zijn er meerdere netwerkmogelijkheden voor de bezoekers. EAS is een activiteit van en wordt georganiseerd door de International Association of Amusement Parks and Attractions.