[:nl]De Toverland Fanday komt er weer aan[:]

[:nl]Op zondag 5 november 2017 organiseren we voor de derde keer de Toverland Fanday. Graag nodigen wij jullie van harte uit voor dit exclusieve evenement. De Toverland Fanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland.

 

In 2018 wordt Toverland, met de komst van een nieuw themagebied en een nieuw entreegebied maar liefst zeven hectare groter. Tijdens deze derde editie zullen de uitbreidingsplannen van Toverland dan ook centraal staan. Naast een presentatie vanuit het park kunnen deelnemers genieten van een rondleiding op de bouwplaats waar het volgend jaar allemaal gaat gebeuren.

 

Programma

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de Fanday VIP’s weer genieten van een mooi gevuld programma. Het programma ziet er als volgt uit:

  • Groepsfoto
  • Presentatie en Q&A (Toverland)
  • Uitgebreid Friet en snackbuffet
  • Rondleiding uitbreidingsgebied 2018 (fase5)

Na de rondleiding op de bouwwerf kan men het park vrijblijvend bezoeken. Tijdens het parkbezoek zal er een spel plaatsvinden waarbij je kans maakt op unieke Toverlandprijzen.

De dag sluiten we af met 2 ERTs op Troy en Dwervelwind.

 

Voor het volledige programma met de exacte tijden kun je terecht op de website.

 

Prijzen

Abonnementhouders : €32 Niet-abonnementhouders: €49

In deze prijs is inbegrepen: parkeren, entree, lunch + drank, ERT (2x), presentatie en rondleiding bouwplaats. Keycords en badges worden uitgedeeld bij de start van de dag door de ToverlandFansite.

 

Inschrijvingen en betalen

Inschrijvingen en de betalingen gaan via de clubs. De betalingen dienen vóór woensdag 25 oktober 2017 in het bezit te zijn van de ToverlandFansite. Het volledige bedrag, met vermelding van de clubnaam, mag op het volgende rekeningnummer gestort worden: BE30 9731 6607 1411.

Graag vernemen we bij inschrijving alle namen van de deelnemers met daarbij aangegeven of ze een geldig abonnement hebben of niet. ToverlandFansite voorziet tevens de mogelijkheid tot inschrijvingen.

Fans die zich aanmelden met een abonnement zijn verplicht deze mee te brengen tijdens de Fandag. Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op (sven@toverlandfansite.nl),

Magische groet Sven Jans

www.toverlandfansite.nl

 

PS. Het is november, het weer is in deze periode moeilijk te voorspellen. Daarom adviseren we iedereen om een extra paar stevige schoenen mee te brengen die men kan gebruiken tijdens de rondleiding op de bouwplaats.

Het aantal inschrijvingen voor deze Fanday is beperkt, wees er dus snel bij.

 

Leuke beelden van de vorige editie