Eerste teaser Toverland toont wat we van het nieuwe themagebied kunnen verwachten

Toverland deelde zojuist een eerste teaser over het nieuwe themagebied dat zal openen in 2018. In het filmpje krijgen we een eerste indruk van wat we kunnen verwachten.

 

Toverland deelde zojuist een filmpje met daarin de eerste beelden van wat we van het nieuwe themagebied kunnen verwachten dat opent in 2018. Dit themagebied wordt gebouwd achter de Magische Vallei en zal naar verluid vernoemd worden naar het mythische eiland Avalon.

 

 

In het filmpje zien we enkele vuurkorven en ronddwarrelende as deeltjes.  Tegen het einde van het filmpje zien we dat deze asdeeltjes een hoop gevormd hebben  van waaruit het oog van een mysterieus dier te voorschijn komt. Het park beschreef deze hint als volgt: “Een eeuwenoude legende vol onsterfelijkheid. Vele sages en legendes hebben zich eraan gewaagd. Een mythologisch creatuur dat al eeuwenlang zijn magische kracht verspreidt. Krachtig, miraculeus en puur.”

Als we deze elementen samenvoegen wordt er al snel door de meeste fans een link gelegd naar de Feniks (of Phoenix), een mythologische wezen dat onsterfelijk is. De Feniks is een mythische vogel die na een bepaalde periode verbrandt, waarna uit zijn as een nieuwe jonge feniks verrijst.

Deze mythe zou dan weer perfect passen bij een gebied dat mythes vertolkt, zeker met de informatie die onlangs uitlekte over de naam van het gebied.

Onlangs gingen de eerste werken van start in het gebied, waarbij de eerste heipalen werden geplaatst. In dit nieuwe gebied zal een Wing Coaster gebouwd worden en een Boat Ride.

 

Bron en foto: Toverland