Worlds Of Fun opent nieuwe attractie Nordic Chaser in 2018

Het Amerikaanse pretpark Worlds of Fun maakte onlangs bekend een nieuwe attractie te openen in 2018. Het gaat om een familieattractie, waarbij de bezoekers in een roeibootje over een storm zullen varen.

 

Worlds Of Fun, een Amerikaans park, gelegen in Kansas City, kondigde op National Rollercoasterday aan een nieuwe attractie te openen in 2018 . Deze attractie zal toegankelijk zijn voor het hele gezin.

Bij Nordic Chaser zullen de rijders een kano betreden die snel ronddraait. Het gevoel van over golven te varen wordt gecreëerd door het omhoog en omlaag bewegen van het bootje. Je zal zelf kunnen kiezen hoe vaak je omhoog gaat. Deze attractie wordt toegevoegd in het Scandinavische themadeel van het park.

“De nieuwe Nordic Chaser zal ouders en kinderen de kans geven om samen leuke herinneringen op te doen,” vertelt General Manager Tony Carovillano. “Wij willen elk jaar opnieuw nieuwe en leuke veranderingen doorvoeren in het park.”

 

Bron en foto: Worlds Of Fun