Sneeuwwitje komt naar de Julianatoren

Zaterdag 5 augustus komt Sneeuwwitje naar de Julianatoren. Wereldwijd toch wel één van de bekendste kindersprookjes. Directeur van het pretpark, meneer Kaasgaaf, vertelt het verhaal van Sneeuwwitje, ondersteund door vrolijke muziek uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Deze mini-musical duurt ongeveer 30 minuten en is twee keer te zien.

 

Open tot 20:00 uur

Behalve van de mini-musical met Sneeuwwitje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & Julia Sing-A-Long en Piano & Co.  Het Apeldoornse kinderpretpark is tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met verschillende shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.