Mijlpaal: Phantasialand plaatst eerste support van Flying Coaster

In Phantasialand konden aandachtige bezoekers zien hoe een eerste support opdook op de werf, voor de nieuwe Flying Coaster. Deze Flying Coaster zal in het themagebied Rookburgh komen te staan.

 

In Phantasialand kon men een eerste support spotten voor de gloednieuwe Flying Coaster die het park momenteel bouwt. De support stond tijdelijk aan een poort, waardoor men foto’s kon nemen, maar werd later ergens anders op de werf geïnstalleerd, buiten het zicht van de mensen.

Deze achtbaan kreeg voorlopig de naam F.L.Y. De achtbaan zal uniek zijn in de wereld want het wordt namelijk de eerste Flying Coaster met een lancering. Tevens zal deze ook het wereldrecord langste Flying Coaster op zijn naam zetten.

 

 

De bouwer blijft voorlopig nog geheim gehouden door het park, maar een collega site kon onlangs onthullen dat het Vekoma zou worden. Dit lijkt nu ook te kloppen als we kijken naar de geplaatste support. De support lijkt verdacht veel op die bij het geheime project dat opgesteld staat bij Vekoma. De tijd zal uitwijzen of al deze geruchten volledig waarheid worden.

 

 

Volg het volledig project hier op de voet.

 

Foto: Phantafriends