Fotoalbum: Hasenhorn Coaster – april 2017

Op 14 april bezochten we de Hasenhorn Coaster in Todtnau in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. De Alpine Coaster is samen met de Alpsee Coaster in Immenstadt in de Duitse deelstaat Beieren de langste Alpine Coaster van het land.

De lengte bedraagt maar liefst 2700 meter! De volledige afstand is enkel en alleen de afdaling want bezoekers gaan via een kabellift naar omhoog. Met deze indrukwekkende lengte is de Hasenhorn Coaster samen met de Alpsee Coaster de 7de langste Alpine Coaster ter wereld!

Wie deze Alpine Coaster graag eens wilt uitproberen kan dit bijvoorbeeld perfect combineren met Steinwasen Park. In dit park staan verschillende andere fijne attracties zoals twee zomerrodelbanen, een Alpine Coaster en een unieke indoor bob-kart rodelbaan in een ruimte thema. Verder vind je er ook nog een indoor achtbaan van Mack Rides terug en verschillende andere attracties.