Parque Warner Madrid voltooit bouwwerken van 7 nieuwe waterslides

Het Spaanse pretpark Parque Warner Madrid heeft de bouw van 7 nieuwe waterslides in haar waterpark “Warner Beach” voltooid. Dat konden enkele van onze reporters vaststellen tijdens hun bezoek aan het park eerder deze maand.

 

Op dinsdag 15 augustus bezochten verslaggevers van onze redactie Parque Warner Madrid. Tijdens hun bezoek konden ze zien hoe het laatste stukje van de gele bandenglijbaan werd geplaatst (zie onderstaande foto). Hiermee werden de bouwwerkzaamheden van de laatste slide in het waterpark voltooid.

In totaal werden er 7 nieuwe grote slides bijgebouwd. Het gaat om een glijbaan met trechter, een glijbaan met een grote Cone, een glijbaan waar je met banden naar beneden kan gaan, een snelle glijbaan met valluik en nog twee race slides waar bezoekers het tegen elkaar kunnen opnemen in een duel naar beneden. De waterslides zullen in het teken staan van bekende figuren uit de DC comics waaronder Superman, Wonder Woman, Batman, The Joker en Harley Quinn.

In 2014 werd Warner Beach geopend voor het publiek. Het was een waterpark dat gericht was op kleine kinderen. Maar door het gigantische succes van het waterpark werd al gauw besloten om het waterpark uit te breiden met verschillende grote slides. Het is nog niet bekend wanneer de uitbreiding van het waterpark zal openen voor het publiek.

 

 

Foto’s: Jos Boudestein (Themeparkfreaks.eu)