Interview TPF Radio Nostalgie

Onlangs ontvingen we een zeer leuk mailtje op onze redactie. Naar aanleiding van een krantenartikel waarin stond vermeld dat er een Nederlandstalige website een oproep lanceerde met betrekking tot hun zoektocht naar achtbaantesters, besloot Radio Nostalgie om eens op zoek te gaan naar personen die regelmatig te vinden zijn in themaparken. Zo kwamen ze terecht op onze website www.themeparkfreaks.eu . Vervolgens ontvingen we de vraag of we het zagen zitten om eens een live radio-interview af te nemen met de radiozender. Die uitdaging gingen we maar al te graag aan. Op 9 Augustus 2017 was het dan zover, de telefoon rinkelde en ons teamlid wachtte de vragen vol spanning af. 3…2….1, we gingen de ether in. Geniet samen met ons mee van het volledige interview. Langs deze weg willen we ook nog eens het team van Radio Nostalgie bedanken voor deze toffe ervaring.