Hong Kong Disneyland vervangt Buzz Lightyear attractie door Marvel’s Ant Man

In het Hong Kong Disneyland zal de darkride shooter Buzz Lightyear vervangen worden door een attractie in het teken van het figuurtjes Ant Man uit de Marvel reeks. De attractie is momenteel nog geopend maar zal gesloten voor de grote ombouw.

 

Hong Kong Disneyland maakt zich klaar voor grote veranderingen in het park. Bij deze veranderingen hoort een groot themadeel dat in het teken zal staan van de Marvel figuren. Deze zone zal het Tomorrowland gebied volledig veranderen met heel wat nieuwigheden en attracties die een update krijgen.

Buzz Lightyear’s Astro Blasters zal op 31 augustus officieel gesloten worden om plaats te maken voor de Ant Man attractie. In de nieuwe attractie zal eveneens gebruik gemaakt worden van hetzelfde concept, waarbij je op doelen moet schieten. De technologie achter het systeem zal echter volledig gemoderniseerd worden met een technologie die volgens het park hypermodern is.

Hong Kong Disneyland wordt het eerst Disneypark dat een volledige zone krijgt gewijd aan de Marvel figuren. Een eerste attractie is ondertussen al geopend, Iron Man Experience.

 

 

De Ant Man attractie moet klaar zijn in 2018 en het volledige gebied in 2023.

 

Bron: attractionsmagazine

Foto’s: Disney