Furuvik wil eerste interactieve darkride in Zweden openen

Het Zweedse pret- en dierenpark Furuvik gaat in 2018 de eerste interactieve darkride openen van Zweden. In de attractie – die voorlopig nog geen naam kreeg – zullen de bezoekers het tegen elkaar opnemen door punten te verzamelen. Dit doen ze door op spoken, geesten en andere wezens te jagen.

 

Wie volgend jaar het Zweedse pretpark Furuvik bezoekt, zal kunnen plaatsnemen in de eerste interactieve darkride van Zweden. In deze attractie, gebouwd door Sally Corporation, zal je op jacht gaan op spoken en geesten.

 

 

De investering maakt deel uit van de opwaardering van Furuvik, die twee jaar geleden begon. Eerst kwam er een nieuwe attractie voor kinderen. Dit jaar opende de achtbaan Fireball. Fireball is een Family Boomerang gebouwd door Vekoma.

Volgend jaar zal de opwaardering van het pretparkgedeelte afgerond worden met de opening van deze darkride. Verder wil het park ook een hotel openen.

 

Bron en foto: Furuvik.