Exclusieve preview Hans & Grietje De Musical bij Julianatoren

Op zaterdag 12 augustus is een exclusieve preview te zien van Hans & Grietje De Musical bij de Julianatoren. De Sprookjeskoning vertelt het verhaal van Hans & Grietje, ondersteund door de vrolijke muziek uit de nieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Deze Mini-Sprookjesmusical duurt ongeveer 30 minuten en is twee keer te zien in het Jul & Julia Theater.

 

Hans & Grietje De Musical, de nieuwste sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment, is vanaf september 2017 te zien in de Nederlandse theaters. Maar, op zaterdag 12 augustus krijgen de bezoekers van de Julianatoren tijdens de zomeravond al een voorproefje te zien van deze heerlijke familieshow.

 

Hans & Grietje De Musical

Na een reeks sprookjesmusicals presenteert Van Hoorne Entertainment in theaterseizoen 2017-2018 haar tiende sprookje: Hans & Grietje De Musical. Het verhaal over twee kinderen die terechtkomen bij een snoephuisje in het bos werd al eerder bewerkt tot een smakelijke familievoorstelling en keert nu terug in een spiksplinternieuw, kleurrijk jasje.

 

In Hans & Grietje De Musical wordt de rol van Grietje vertolkt door Janouk Kelderman, die bekend werd als presentatrice Keet! bij RTL Telekids. Daarnaast keren de populaire Van Hoorne-karakters Titus en Fien (Michael van Hoorne en Esther van Santen) terug in deze sprookjesmusical. Zij zorgen ongetwijfeld weer voor hilarische scènes die jong en oud tranen van het lachen zullen bezorgen.

 

Zomeravond bij de Julianatoren

Behalve de Mini-Sprookjesmusical met Hans en Grietje kunnen bezoekers ook genieten van de Jul & Julia Sing-a-Long en Piano & Co. Het Apeldoornse kinderpretpark is zelfs tot 20:00 uur geopend. De AFAS Sprookjesweken met diverse shows vinden nog plaats tot en met 20 augustus. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.