Gardaland Magic Halloween, komt er weer aan

Gardaland Magic Halloween, het leukste evenement van het jaar, komt er weer aan! Vanaf 7 oktober elk weekend, de hele maand lang tot en met het lange weekend van Allerheiligen van 1 november. Wie op de openingsdag verkleedt komt als monster betaalt de speciale entreeprijs van 15 euro!

 

Trick or treat? Gardaland maakt zich op voor het langst verwachte en monsterlijkste feest van het jaar, Gardaland Magic Halloween! Vanaf 7 oktober elk weekend, tot aan het lange weekend van Allerheiligen op 1 november, zal het park bevolkt worden door heksen, spoken en pompoenen ter ere van dit “monsterlijke” feest.

Op 7 en 8, 14 en 15, 21 en 22 oktober en tijdens het lange weekend van 28 oktober tot en met 1 november, wordt het Park omgetoverd; de straten van Gardaland worden versierd met decors met de symbolen van dit feest dat inmiddels hét moment is geworden voor grappen en grollen voor kinderen en jongeren: van hooibergen tot gigantische spinnenwebben, tot een lugubere begraafplaats waan je je in een echte horrorfilm, maar dan in een geestige versie!

 

En om de sfeer van Gardaland Magic Halloween nog beter te proeven worden de bezoekers van het Park, gedurende de hele duur van het evenement, uitgenodigd om hun creativiteit de vrije loop te laten in afschrikwekkende looks,…verkleed als heks, vampier of zombie. Kortom, leef je lekker uit om verrassende dagen vol plezier door te brengen!

Bovendien kan iedereen die op de openingsdag van Gardaland Magic Halloween – zaterdag 7 oktober – verkleed komt met een volledige vermomming, inclusief hoed of pruik, monsterlijk geschminkt en nog afschrikwekkender kostuum, toegang krijgen tot het Park voor de speciale prijs van 15 euro.

Zet deze belangrijke jaarlijkse afspraak van 31 oktober in je agenda: Halloween Party, een superfeest van 19.00 tot 24.00 uur, op het plein Piazza Valle dei Re met geesten, spoken, zombies, heksen en monsters, vampiers, skeletten en nog veel meer ongelooflijk enge Halloween-schepsels die allemaal samen dansen in deze meeslepende nacht in Gardaland.

 

Tijdens de weekends van Gardaland Magic Halloween zijn er in het helemaal feestelijk versierde Park talloze overweldigende shows te bewonderen!

Bij de ingang van het park worden alle bezoekers natuurlijk hartelijk ontvangen door Prezzemolo; de mascotte van het Park, die, in het gezelschap van heksen en gekleurde pompoenen, iedereen welkom heet en een nieuwe dag in Gardaland inluidt. Maar pas op….er kunnen plotseling extravagante zombies achter je opduiken. Maar wees niet bang, ze willen alleen maar met je op de foto!

Kevin Huesca, een fantastische bekwame buikspreker van internationale faam, verwacht je in Gardaland Theatre met zijn show “A casa di Vlad” om Halloween te vieren in gezelschap van vampiers en weerwolven. Hoofdrolspelers? Komedie, ritme, kleuren en fantastische dans!

In de Palatenda speelt zich een surrealistische begrafenis van het circus af: spoken en felliniaanse personages, adembenemende acrobatiek en veel amusement zijn de ingrediënten van deze overweldigende show “Magic Halloween Circus”!

Het Teatro della Fantasia hult zich voor de gelegenheid in donkere kleuren: de mime-clown Pass Pass, een van de meest geliefde artiesten van het publiek in Gardaland, begeleidt de gasten op ontdekking van een vreemde en originele Halloween, waarin al je angsten worden omgetoverd in vrolijkheid en gelach. Het zal niet gemakkelijk zijn nee te zeggen tegen zijn “… venghino, signori, venghino!” (kòmt u maarrr, dames en heren!”).

In Area West komt Doctor Medicine, een gekke kwakzalver die je voor een paar dollar zijn ongeloofwaardige “wonderelixer” probeert aan te smeren, dat je haar doet groeien, jicht en rugpijn doet genezen en je een enorme kracht geeft. Rondom hem kun je genieten fantastische dans, ongelooflijke magie, onverwachte ontwikkelingen en een knallende finale als verrassing!

Het Piratengaljoen zal een invasie ondergaan van enge wezens uit de diepten van de zee, het gevecht tussen goed en kwaad begint met virtuoze dans en acrobatieknummers en duellen op leven en dood!

Piazza Souk wordt geanimeerd door een kleurrijk spektakel met de Sultan en de boze Grootvizier; tussen hen vindt een gevecht plaats, …wie wordt de overwinnaar? Het wordt een show vol wonderbaarlijkheden waarbij iedereen tot het einde toe zijn adem inhoudt! Naast de Sultan zijn ook Prezzemolo, Aurora en TI-GEY van de partij, die het in de Arena Hawaii de Grootvizier heel moeilijk gaan maken.

 

En waarom Halloween niet beleven…….in de diepten van de zee? Ook Gardaland SEA LIFE Aquarium wordt versierd en verrijkt met decors in het halloweenthema. Zo is er de gevaarlijke Gitaarhaai die rondzwemt in het oceaanaquarium en kun je ook de nieuwe zone ontdekken van het Amazoneregenwoud of je laten verrassen door de andere mariene soorten die in het Aquarium leven. Maar pas op want je kunt ook zomaar ineens een skelet of een monster tegen het lijf lopen…

En tot slot wordt er in oktober in Gardaland Magic Halloween, om 13.00 uur en om 17.00 uur, in de bioscoop van het Aquarium een leuk spel gespeeld om de monsterlijkste en vreemdste zeewezens te leren kennen.

In oktober is Gardaland SEA LIFE Aquarium open van 10.00 tot 18.00 uur behalve op 31 oktober, dan sluit het Acquarium pas om 21.00.

Tijdens Gardaland Magic Halloween is het Park open van 10.00 tot 18.00 uur behalve op 31 oktober, dan sluit het Park pas om 24.00

 

Voor wie de emoties van Halloween ook ‘s nachts wil blijven bleven, bieden Gardaland Hotel en Gardaland Adventure Hotel speciale pakketten voor een superspannend weekend.

Voor overnachtingen tot en met 29 oktober heeft Gardaland Hotel een aanbieding met overnachting in standaard tweepersoonskamer + slaapbank (maximale bezetting van de kamer  2 volwassenen + 1 kind tot en met 11 jaar) voor het tarief van € 107,00 per persoon per nacht voor de volwassenen en € 54,00 per nacht per kind van 3 t/M 11 jaar; bij de aanbieding zijn inbegrepen Gardaland Hotel met ontbijt, Park en Acquarium, welkomstdrankje (minimaal 2 personen, kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis).

 

Tijdens Gardaland Magic Halloween wordt Gardaland Hotel helemaal omgetoverd en klaargemaakt om haar gasten te verwelkomen met huiveringwekkende en grappige versieringen. Door te kiezen voor de versiering “Scary Welcome” krijg je – voor een extra bedrag van € 59.00 per kamer en beschikbaar voor elk Classic kamertype (Standard, Junior Suite, Suite) – een welkom in het teken van de Halloweentraditie met ballonnen, versieringen, snoepjes en een verrassingsaccessoire om helemaal in de enge, grappige en monsterlijke stemming te komen.

Bovendien is er het Gardaland pakket Magic Halloween met diner (exclusief drankjes), minibar, toegangskaartje voor het Park en gadgets om de hele Gardaland-experience te beleven. Info en boekingen online. Prijs vanaf € 308,00 per kamer per nacht (minimaal 2 personen). Voor informatie en boekingen www.gardalandhotel.it

In Gardaland Adventure Hotel kun je – tot en met 29 oktober – overnachten voor een echt interessant tarief inclusief overnachting en ontbijt op de themakamer, toegang tot het park en Gardaland SEA LIFE Aquarium voor € 117,00 per persoon per nacht (minimaal 3 personen, kinderen van0-2 jaar zijn gratis), welkomstdrankje bij aankomst. Informatie en boekingen www.gardalandadventurehotel.it

Tijdens Gardaland Magic Halloween is het Park open van 10.00 tot 18.00 uur behalve op 31 oktober, dan sluit het Park pas om 24.00.

Op www.gardaland.it vind je ontzettend veel aanbiedingen voor de beste oplossingen voor elk soort behoefte; u kunt bijvoorbeeld de coupon downloaden die u aan de kassa van het Park laat zien, om een toegangskaartje te kopen voor de gereduceerde prijs van 34,50 €. Er zijn ook zeer voordelige familietickets verkrijgbaar voor gezinnen bestaande uit 3, 4 of 5 personen met kinderen onder de 10 jaar.