Walibi Rhône-Alpes opent drie nieuwe attracties in 2018

Het Franse park Walibi Rhône-Alpes opende nog maar net haar nieuwste attractie MonORail en een nieuwe hamburger restaurant en het maakt nu al de nieuwigheden bekend voor volgend jaar. Sinds 2016 kunnen de bezoekers de zone Explorer Adventure ontdekken, volgend jaar komt er een totaal nieuwe zone bij in het park.

 

Walibi Rhône-Alpes is net als het Belgische park Walibi Belgium begonnen met een grote rebranding van het park, hiervoor werd al elf miljoen euro geïnvesteerd in de nieuwe zone Explorer Adventure waarin een van de grootste nieuwigheden de houten achtbaan Timber is.

Voor volgend jaar staan opnieuw drie nieuwe attracties op de planning, die komen te liggen in de compleet nieuwe themazone Festival City. Veel informatie wil het park nog niet lossen, maar er zou een stevige attractie bij zijn, die voor de nodige thrill zal zorgen.  Verder zal in de zone een nieuw restaurant openen en een grote speeltuin.

De nieuwe zone zal gelegen zijn tussen de parkingang en het themadeel waarin een historische stad centraal staat. Hierdoor zal ook de ingang volledig vernieuwd worden.

Met de recente en toekomstige investeringen wil het park groeien van 423.000 in 2016 naar 600.000 bezoekers in 2022.

 

Bron: Parkstrips

Foto’s: Walibi