Een onride op de nieuwe achtbaan van SeaWorld San Antonio

Op 16 juni 2017 opende in het Amerikaanse park SeaWorld San Antonio de gloednieuwe achtbaan Wave Breaker: The Rescue Coaster. De achtbaan werd gebouwd door Intamin Amusement Rides en onlangs dook een eerste onride filmpje op.

 

Wave Breaker: The Rescue Coaster opende op 16 juni 2017. Het is de vierde achtbaan voor het park. Nu er in Amerika een geheel verbod werd opgelegd aan de dierenparken op de shows met Orka’s, gaat de SeaWorld groep heel wat investeren in de parken op gebied van attracties.

Met Wave Breaker: The Rescue Coaster vult het park het aanbod van familie attracties verder aan. De achtbaan werd gebouwd door Intamin Amusement Rides. De achtbaan is 792,5 meter lang worden en heeft een hoogte van 18,6 meter. Twee LSM-lanceringen brengen je tot een snelheid van 71 km/u.

 

Filmpje: Theme Park Review