Nieuw! Wereldreizigers in WILDLANDS

Twee onbekende avonturiers lopen deze zomer door WILDLANDS Adventure Zoo Emmen. Met banjo & basgitaar trekken ze langs alle werelddelen. Om geld te verdienen. Want tja: reizen is nu eenmaal niet gratis.

 

De meeste bezoekers weten het inmiddels al: als je op expeditie gaat in WILDLANDS kom je niet alleen dieren tegen, maar ook bijzondere types. Het wemelt in het themapark van de kleurrijke karakters. Sinds de opening is er gewerkt aan nieuwe verhalen en boeiende figuren. Vanaf vandaag komen daar twee vrolijke backpackers bij: Ed en George. Ze kennen de wereld als hun broekzak en hebben alle spullen bij zich die je nodig hebt voor een rondje om de wereld.

 

Zingend zomerduo

Hun allerbelangrijkste bezit: een banjo en een basgitaar. Met het zingen van liedjes proberen de avonturiers geld bij elkaar te sprokkelen voor de rest van hun reis. Vanaf vandaag vangen de twee globetrotters elke ochtend mensen op bij het grote plein bij de ingang. De rest van de dag zwerven ze door het park. Tot 25 augustus kunnen bezoekers het duo in elk werelddeel tegen het lijf lopen.