Walt Disney World Resort in Florida opent Star Wars-hotel

Het Walt Disney Resort in Florida krijgt er en zeer speciaal hotel bij. Dit hotel zal een Star Wars-thema krijgen en je volledig onderdompelen in de wereld van Star Wars. Tijdens de aankondiging op de D23-conventie werd verteld hoe interactief dit hotel zal worden. Elke minuut van de dag zal je ervaren hoe het is om in deze wereld te vertoeven.

 

Wanneer je in het nieuwe Star Wars-hotel arriveert in het Floridees Walt Disney Resort, krijg je meteen een Star Wars-outfit aan. Dan is het tijd om het ruimteschip te verkennen, waar heel herkenbare aliens rondlopen.

Om het plaatje compleet te maken zal elk raam uitzicht geven op de ruimte en kan het zomaar zijn dat Chewbaca je vraagt om mee op missie te vertrekken.

 

Bron en foto’s: Disney