Gardaland wordt 42 jaar!

Zaterdag 29 juli viert het Amusementspark nr. 1 in Italië zijn 42e verjaardag met HAPPY BIRTHDAY GARDALAND, een hele dag vol muziek, parades en shows van 10 uur ‘s morgens tot 3 uur ‘s nachts! Een unieke en speciale gelegenheid om samen deze belangrijke mijlpaal te vieren.

 

Voor dit onmisbare “evenement” heeft Gardaland een heel bijzondere partner gekozen: RADIO DEEJAY, die de avond met een fantastische DJ set onvergetelijk maakt: de Dj’s van het radioprogramma One Two One Two en, als special guests, La Pina & DON JOE.

 

Een unieke, kleurrijke sfeer, met lekker veel muziek, voor een dag vol puur amusement van wel 17 uur lang! Naast de attracties Adrenaline, Fantasy en Adventure van het Park, de indoor en outdoor shows en het volle programma op Latijns-Amerikaanse ritmes van Alegria Latina op 29 juli, is er ook een openluchtdiscotheek tot 3 uur ‘s nachts.

 

In het hele Park adem je de feestelijke sfeer en je kunt niet onverschillig blijven voor de live-optredens van de talrijke bands en Drum Theatre, een muziekgroep – bekend geworden bij het publiek door een talentshow op de Italiaanse televisie – bestaande uit valide en mindervalide mensen met het Downsyndroom, die hun onweerstaanbare ritme meenemen naar het Park door instrumenten te bespelen, maar ook gebruiksvoorwerpen zoals pannen, tonnen en buizen! In West Village wachten de drie Village Girls je op met hun vrolijke liedjes in country-style.

 

Een leuk nieuwtje dit jaar is de aanwezigheid in de Saloon-zone, vanaf 18:00 uur, van de artiest Fabrizio, artiestennaam Sea Creative, die op een doek van 2 bij 2 meter een schilderij zal maken met acryl- en water. Om het kunstwerk te realiseren inspireert Sea Creative zich op de natuurelementen en de warme kleuren van de zomer en versterkt dit efffect met behulp van een typografisch deel. Tegelijkertijd met de creatie van deze bijzondere kunstwerken, bereidt de beroemde bartender Giorgio Chiarello heerlijk verfrissende en originele cocktails met Flair Bartending, een echte discipline die eruit bestaat flessen en shakers met snelle hand- en armbewegingen op te gooien en rond te laten draaien en meerdere cocktails tegelijkertijd te bereiden en vervolgens in te schenken.

 

Maar het echte feest begint pas in de namiddag wanneer, naast de kleurrijke bands en Latinodansers, op Piazza Valle die Re, in het hart van het Park, vanaf 18.30 uur de Dj’s elkaar afwisselen op een groot podium en het startsein geven voor het mooiste verjaardagsfeest van het jaar!

 

Om 19.30 uur begint de Happy Birthday Parade in de straten van het Park voor haar 42e verjaardag: muziek, artiesten, kleur, vrolijkheid en enthousiasme – en natuurlijk de onvermijdelijke Prezzemolo – prikkelen de nieuwsgierigheid van alle gasten die hier een unieke ervaring zullen beleven in een niet te evenaren feestsfeer. Groot en klein zullen zich onlosmakelijk onderdeel voelen van dit kleurrijke feest!

 

Vanaf 21.30 wordt Piazza Valle dei Re omgetoverd in een echte openluchtdiscotheek en vult de nacht zich met hiphop, trap e moombahton gemixed door Wad en Fabio B, Dj’s en presentatoren van het programma One Two One Two van Radio Deejay die hun “Urban Party” naar Gardaland brengen. Met hen aan de console ook Vad S en Grido. Vervolgens tot middernacht onstuimige gezelligheid met La Pina, Special Guest samen met de beats van Don Joe die het publiek uit zijn dak doen gaan tot het moment suprème: het aansnijden van de verjaardagstaart en het schitterende vuurwerkspektakel dat om middernacht de hemel boven Gardaland zal verlichten.

 

Maar dan is het feest in Gardaland nog lang niet voorbij! Als de kaarsjes zijn uitgeblazen, wordt er tot diep in de nacht gedanst met DJ Francesco Ciocca. De muziek van de sound engineer van Radio Deejay verspreidt zich door de straten van het Park en geeft iedereen weer energie om de nieuwe dag met het juiste been binnen te stappen.

 

Alle attracties in Gardaland zijn de hele avond tot 3 uur ‘s nachts open en in deze speciale sfeer is een adrenalinerit op Oblivion – The Black Hole, of een frisse en romantische afdaling op Fuga da Atlantide nòg leuker.

 

Ter gelegenheid van Happy Birthday Gardaland is de speciale toegangsprijs voor het Park – vanaf 18 uur – slechts 25 euro per persoon. Het ticket is ook online verkrijgbaar.

 

Kijk voor meer informatie op onze website: www.gardaland.it