Meneer Kaasgaaf vertelt; Assepoester bij Julianatoren

Op 29 juli, de eerste Zomeravond bij Kinderpretpark Julianatoren, vertelt meneer Kaasgaaf het verhaal van Assepoester. Deze mini-musical wordt ondersteund door vrolijke muziek uit de oorspronkelijke familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment. Er zijn, naast het uitgebreide entertainment programma, twee 30 minuten durende mini-musicals extra tijdens de Zomeravond.

 

Zou Assepoester het hart van de prins kunnen veroveren?

De beeldschone Assepoester woont bij haar gemene stiefmoeder en stiefzuster, van wie ze al het vuile werk in huis moet doen. Op een dag kondigt de prins aan dat hij een groot bal houdt om zijn vrouw te kiezen. Alle meisjes in het land zijn uitgenodigd, ook Assepoester. Maar het arme meisje mag niet mee van haar stiefmoeder en blijft alleen thuis achter. Plots verschijnt de goede fee. Met een tikje van haar toverstok verandert ze de oude lompen van Assepoester in een prachtige baljurk met glazen muiltjes. Nu kan Assepoester toch naar het bal! Maar klokslag twaalf uur wordt de betovering weer verbroken, waarschuwt de fee. Lukt het Assepoester om het hart van de prins te veroveren, vóór de klok twaalf uur slaat?

 

Jul & Julia Sing-A-Long

Mevrouw Suikerspin presenteert het gezelligste meezingfeest tijdens de Zomeravonden. Voor elke Sing-a- Long geeft ze een stevige draai aan het rad met de leukste hits van Jul & Julia. Deze show duurt 30 minuten en vindt ook twee keer per Zomeravond plaats.

Piano & Co

Eén van de meest flexibele en uitdagende (piano)show van dit moment: Piano&Co! Een groep zeer ervaren muzikanten weet met drie shows per Zomeravond elk publiek te overdonderen door de aangevraagde verzoekjes om te toveren tot iets verrassends. Ieder verzoekje wordt opgevangen en verrassend verpakt a la Piano & Co! Passie, humor, muzikaliteit en star quality zijn sleutelwoorden voor deze show.

 

Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie is te vinden op www.julianatoren.nl.