Fotoalbum: Toverland – Magische Midzomeravond juli 2017

De Themeparkfreaks trokken richting Toverland, waar deze zomer opnieuw de Magische Midzomeravonden plaatsvinden. Tijdens deze speciale woensdagen blijft het park geopend tot 23.00 uur en staat het park bol van het entertainment. We ontdekten tijdens onze dag ook de nieuwe zomershow D’Junga. Bij deze show staan de Dwervels, magische wezens die wonen in themagebied Magische Vallei, centraal. Vanaf zeven uur gaat de Magische Midzomeravond echt van start. In de Magische Vallei staat een DJ Booth, waar zuiderse klanken weerklinken en leuke dames de kinderen entertainen met de Limbo, ook lopen er Zuiderse Dwervels rond die uitnodigen om met hen mee te dansen. Doorheen het park trekt ook een circusgroep, die heel wat leuke kunstjes tonen. Alsof dat nog niet genoeg is, zorgen enkel bellenblazers voor de grootste zeepbellen die je ooit zag. De avond wordt afgesloten met een groots, spectaculair vuurwerk aan de houten achtbaan Troy.