Groot aantal kinderen neemt overdekt kids waterpark ‘Playa’, Tikibad Duinrell in gebruik

In aanwezigheid van vele genodigden loste de directie van Duinrell samen met Charlie Aptroot, de waarnemend burgemeester van Wassenaar het ‘startschot’ en nam een grote groep kinderen het nieuwe overdekte kids waterpark ‘Playa’ in gebruik.

 

Kids waterpark Playa vanaf nu geopend.

Kinderen kunnen veel glijplezier beleven in het bijna 1.000 m² grote kids waterpark Playa in het nieuwe gedeelte van het tropische glijbanenparadijs Tikibad. Voor kinderen vanaf 4 jaar zijn er vier bijzondere glijbanen en een groot waterklimtoestel met een ’tipping bucket’ (kantelende waterton).Voor de kleintjes tot 4 jaar is er in Playa een verwarmd speelbad, waarin zij zich met hun ouders kunnen vermaken.

 

Waterpark Tikibad
Door de uitbreiding heeft het Tikibad 1,3 kilometer aan glijbanen. Jaarlijks bezoeken 700.000 mensen dit vijfde grootste waterpark van Europa. H.R.J. Graaf Van Zuylen van Nijevelt, grondlegger van het waterpark, opende in 1984 het Tikibad. In de loop der jaren zijn er verschillende glijbanen en waterattracties toegevoegd met dit jaar als meest recente uitbreiding de driedubbele Cone glijbaan Triton en het kids waterpark Playa.