Duinrell bevestigd geruchten komst nieuwe soort glijbaan voor het Tikibad

Duinrell heeft de geruchten over een nieuwe grote glijbaan voor het Tikibad bevestigd. Dit gebeurde via een persmail die het park uitstuurde naar journalisten en nieuwsredacties. Het waterpark zal gaan uitbreiden met een nieuwe soort glijbaan voor het Tikibad.

 

Via Social Media liepen de afgelopen dagen heel wat geruchten dat Duinrell zou uitbreiden met een nieuwe oval slide. Dit is een ovaalvormige, gesloten glijbaan waar meerdere personen tegelijk vanaf kunnen glijden. “Bij deze bevestigen we dat dit nieuws inderdaad klopt”, laat Duirnell weten in een persmail. “Helaas kunnen we nog niets zeggen over wanneer hij komt en ook alle andere inhoudelijke details kunnen we nog niet prijsgeven”.

Het voordeel van dit type slide is dat je met meerdere mensen tegelijkertijd naar beneden mag glijden en dat je niet hoeft te wachten op een stoplicht zoals dit wel het geval is bij de andere glijbanen van het waterpark. Bezoekers kunnen op deze manier zelf een wedstrijdje houden met elkaar.

De afgelopen jaren werd er al flik wat geïnvesteerd in het Tikibad van Duinrell. Het buitengedeelte van het Tikibad met een nieuw zwembad, vijf familieglijbanen en een waterspeelhuis met de grootste tipping bucket van Nederland is nog maar net geopend. Twee jaar geleden openden het Tikibad ook al de trechterglijbaan Triton en het kids waterpark Playa.