Disneyland Paris gaat hotel transformeren naar Marvel superhelden

Disneyland Paris gaat Hotel New York transformeren naar Hotel New York – The Art of Marvel. Dat werd bekend gemaakt tijdens de D23 conventie. Het park werd nog maar net overgenomen door de Amerikaanse moederfirma en krijgt hiermee al een eerste nieuwigheid.

 

Voor Disneyland Paris hebben we een “annonce très excitante”, vertelde CEO Bob Chapek op de D23 conventie in Anaheim. Hiermee kondigde hij de transformatie aan van een van de Disney hotels in Parijs.

Disney’s Hotel New York zal veranderen naar Hotel New York – The Art of Marvel. Hij vertelde dat ze op een unieke manier dit hotel gaan omtoveren tot een wereld vol superhelden als Iron Man, The Avengers, Spider Man enzoverder.

De werkzaamheden gaan van start in oktober 2018 en zullen ongeveer 15 maanden in beslag nemen. Het hotel blijft tijdens deze periode gesloten voor gasten.

 

Bron en foto’s: Disney