Fotoalbum: Plopsaland De Panne – Nacht van de abonnees

Voor het derde jaar op rij organiseerde Plopsaland De Panne voor haar trouwe abonnees een speciale avond vol verwennerij. Wij waren erbij en maakten heel wat foto’s. Onze dag begon al ’s ochtends bij de normale opening, zodat we door de dag konden genieten van de attracties in het park. Zo kwamen de achtbanen Anubis, een bijzonder krachtige achtbaan met lancering en de nieuwe houten achtbaan Heidi The ride meermaals aan bod. Maar ook rustigere attracties als Victors’ Race en andere kunnen ons meer dan bekoren. Wanneer de poorten opnieuw openden voor de genodigden van de avond werden we onthaald door een fanfare, werden we verwend met hapjes en drankjes en een hele hoop animatie. Zo speelde er een bandje in de Wickie zone, leerde Musicalia de bezoekers dansen en gaf Belle Perez een schitterend optreden op de Kiosk. De avond werd afgesloten door stevige beats op het dorpsplein die verzorgd werden door het DJ-duo 2Empress. De avond werd afgesloten met een knallend vuurwerk spektakel.