Grote vernieuwingen bij Eurosat in Europa-Park

Europa-Park gaat de indoor achtbaan Eurosat grondig vernieuwen. Dat wist de fansite EPfans te achterhalen. De achtbaan werd geopend in 1989. Bij de vernieuwing zal men grondig te werk gaan, zodat het bijna een nieuwe achtbaan wordt.

 

Eurosat opende in 1989 in het Duitse park Europa-Park. Eurosat ligt in de Franse themazone en werd gebouwd in een grote zilveren bol. De achtbaan is, net als heel wat andere achtbanen in het park, van de hand van Mack Rides, de eigenaar van het park.

Op 5 november zal de achtbaan sluiten. Tijdens de winterperiode zal de track vervangen worden alsook de treintjes. Verder zullen er twee instapstations komen, eentje voor een normale rit en eentje voor een rit met Virtual Reality. Op deze manier wil men een volledig nieuwe beleving toevoegen.

Michael Mack, managing director van Europa-Park, bevestigde de plannen op zijn twitter account. Meer informatie zou binnenkort vrijgegeven worden.