Happy Valley bouwt nieuw pretpark op artificieel eiland

De Chinese pretparkgroep zit niet stil. Bestaande parken krijgen nieuwe achtbanen, maar ook nieuwe parken worden gebouwd. Zo zal in de Chinese stad Changde een park gebouwd worden op een kunstmatig aangelegd eiland.

 

Onlangs kwamen de eerste concepttekeningen naar buiten van een nieuw te bouwen pretpark in de Chinese stad Changde. Het bijzondere aan dit park is het feit dat het komt te liggen op een kunstmatig eiland.

Happy Valley, Window Of The World, Visionland zal de naam zijn van het park dat in 2018 moet openen. Veel informatie over de te bouwen attracties kwam er voorlopig nog niet, maar op het eiland is momenteel al wel een reuzenrad en waterpark te ontdekken. Deze zullen opgenomen worden in de nieuwe plannen.

 

Het park laat op de concepttekeningen op zijn minst een grote achtbaan zien, maar waarschijnlijk komen er meerdere.

 

Bron en foto’s: VHcoasters